Opis forum
Orihime;Naruto
Naruto zerknął na Hinatę i lekko przekrzywił głowę zdziwiony.
-Hinata, wszystko okej? Jesteś cała czerwona. Chcesz wody? - zapytał podnosząc się do siadu. Trochę nie rozumiał tego jak dziewczyna się przy nim zachowywała. Była taka... Dziwna. Naruto bał się, że mu tu zaraz zemdleje, a nie zdarzyłoby się to pierwszy raz.
Hime obudziła się dopiero parę godzin później. Uchyliła powieki i zerknęła na Akihiro, który miał zamknięte oczy i chyba spał. Dziewczyna uśmiechnęła się rozczulona po czym podłożyła mu poduszkę pod głowę i okryła kocem, a potem powoli podniosła się z łóżka i podeszła do okna. Na zewnątrz była już noc, więc dziewczyna nie miała pojęcia ile czasu mogła spać.
Hinata/Akihiro
Hinata zagryzła lekko dolną wargę i potrząsnęła głową. Musiała się uspokoić, nie mogła zawsze w obecności Naruto się tak zachowywać. Wiedziała, że i tak zrobiła postępy, ale wciąż wyglądała jak idiotka, gdy cała się czerwieniła i nie musiała wypowiedzieć słowa.
- W-wszystko w porządku - odparła w końcu, zakładając kosmyki za ucho. - Pójdę wziąć prysznic - dodała po chwili, po czym wzięła swoje rzeczy i udała się do łazienki. Zimna woda na pewno dobrze jej zrobi. Gdy już znalazła się w łazience, rozebrała się, a potem weszła do kabiny i odkręciła chłodną wodę.
Akihiro dłuższy czas po prostu czuwał, ale w końcu nie mógł się oprzeć i zupełnie odpłynął. Miał nadzieję na spokojny sen, jednak dręczył go nieprzyjemny koszmar. W końcu obudził się nagle, podrywając do siadu, oddychając głęboko. Przymknął oczy i skupił się na tym, aby uspokoić oddech.
Orihime;Naruto
Dziewczyna usłyszała gwałtowny hałas i odwróciła się w stronę łóżka. Zauważyła niespokojnego Akihiro, który najwyraźniej właśnie wybudził się z koszmaru. Podeszła bliżej i przysiadła obok niego, a potem delikatnie odgarnęła mu włosy z lekko spoconego czoła.
-Hej, hej... Ciii... To tylko sen - powiedziała i uśmiechnęła się słabo.
-Wszystko dobrze? Co ci się śniło? - zapytała po czym lekko dotknęła jego dłoni.
Naruto odprowadził Hinatę do drzwi łazienki i przez chwilę na nie patrzył. Czasami nie rozumiał tej dziewczyny. Wzruszył lekko ramionami, a potem ściągnął opaskę, buty oraz ciuchy, zostając przy tym w samych bokserkach, a potem ułożył się na poduszce i zerknął w sufit. Cieszył się, że wszystko dobrze się ułożyło.
Hinata/Akihiro
Prysznic zajął jej zaledwie kilka minut. Szybko się wytarła i związała włosy w wysoki kucyk, a potem założyła krótkie, dresowe spodenki oraz biały podkoszulek. Umyła jeszcze zęby i wyszła z łazienki. Od razu zauważyła Naruto, który leżał na łóżku w samych bokserkach. Spojrzała na niego zaskoczona i powstrzymała się z całej siły, aby nie zrobić się znowu cała czerwona. Tylko lekko się zarumieniła i usiadła na swoim łóżku.
Akihiro uchylił powieki i spojrzał na przyjaciółkę. Pokręcił głową i złapał ją za rękę.
- Nic takiego. Już dobrze. - odparł, gdy uspokoił oddech i głos.
Orihime;Naruto
Westchnęła cicho i przyjrzała mu się chwilę, ale postanowiła odpuścić.
-Wiesz, że możesz mi powiedzieć wszystko ale nie będę naciskać - powiedziała łagodnie i odgarnęła niesforne kosmyki włosów z twarzy.
-Odpocząłeś chociaż trochę? Pewnie niewygodnie ci było spać w takiej pozycji - dodała zaraz.
Naruto uniósł wzrok na przyjaciółkę po czym lekko się uśmiechnął.
-Jestem wykończony. Dobranoc Hinata, widzimy się jutro - powiedział łagodnie i niedługo potem odpłynął. Śniły mu się okropne koszmary. Blondyn zaczął mocno się pocić i bardzo głośno oddychać, a do tego coś nie wyraźnego mruczał pod nosem. Nie mógł się wybudzić.
Hinata/Akihiro
Dziewczyna lekko się uśmiechnęła i tylko skinęła głową, po czym sama opadła na poduszki. Mimo zmęczenia, długo nie mogła zasnąć. Dręczyło ją mnóstwo poważnych myśli i zupełnie nie umiała się ich pozbyć. Nagle usłyszała, że Naruto mruczy coś pod nosem. Uniosła się na łokciach i zauważyła w ciemności, że chłopak jest bardzo spocony. Musiał mieć naprawdę okropny sen. Powoli podniosła się z łóżka i podeszła do niego, po czym mocno potrząsnęła jego ramieniem.
- Hej, Naruto? Naruto, obudź się! - powiedziała głośno.
Hiro uśmiechnął się lekko i wzruszył ramionami.
- Jakoś dałem radę. Wyśpię się we własnym łóżku - odparł z rozbawieniem.
- A co z tobą? Dlaczego już nie śpisz? Wyglądałaś, jakbyś potrzebowała co najmniej doby snu - dodał, unosząc jedną brew.
Orihime;Naruto
Dziewczyna pokręciła lekko głową i uśmiechnęła się.
-Nie mam pojęcia. Chyba juz się zregenerowałam - powiedziała łagodnie i ułożyła się z powrotem na poduszkach.
-Wybierzemy się jutro wieczorem na festyn? Na razie mam dość misji i chciałabym się odprężyć, trochę zabawić - odparła wesoło przeciągając się.
Chłopak obudził się gwałtownie i odetchnął głęboko widząc przed sobą Hinatę. Spojrzał na nią uważnie, po czym przyciągnął ją blisko siebie i przytulił mocno.
-Nic ci nie jest... Jesteś cała... - szepnął i wtulił twarz w jej pachnące włosy.
Hinata/Akihiro
Dziewczyna zesztywniała zaskoczona, gdy blondyn przyciągnął ją do siebie i przytulił. Szybko jednak odwzajemniła uścisk i zaczęła powoli głaskać go po plecach uspokajająco.
- Szszsz, już dobrze, nic mi nie jest. Jestem tutaj, to był tylko sen - szepnęła po chwili.
Akihiro uniósł brwi zaskoczony na jej pytanie. Hime nigdy nie proponowała mu takich wyjść. Byli drużyną i przyjaźnili się, ale rzadko spotykali się poza misjami. Głównie pewnie przez niego, gdyż nie był towarzyskim typem. Widząc jej uśmiech, nie umiał jednak odmówić.
- Pewnie. Co tylko chcesz, księżniczko - odparł i poczochrał ją po włosach.
Orihime;Naruto
Dziewczyna zamrugała parę razy a potem uniosła brwi.
-Księżniczko? To coś nowego - powiedziała rozbawiona i poprawiła swoje włosy.
-Dobrze się czujesz? A może masz gorączkę? - dodała i lekko pstryknęła go w czoło.
Chłopak zacisnął mocno powieki i objął ją ciaśniej wokół talii.
-Jestem przerażony... Boję się, że kiedyś całkiem stracę kontrolę. Że za bardzo się zdenerwuję i... I to się bardzo źle skończy - szepnął czując jak jego ciało jeszcze lekko drży po tym całym koszmarze.
Hinata/Akihiro
Hyuga pokręciła lekko głową, chociaż chłopak prawdopodobnie i tak nie mógł tego dostrzec.
- To ci się śniło, tak? Że kogoś skrzywdziłeś? Że skrzywdziłeś... Mnie? - zapytała po chwili, wsuwając dłoń w jego włosy. Czuła, że się trzęsie. Nigdy w życiu nie widziała Naruto w takim stanie. Najgorsze było to, że Uzumaki nie bał się wroga. Bał się samego siebie.
Czerwonowłosy wzruszył ramionami i pokręcił głową.
- Pasuje do ciebie - odparł z rozbawieniem.
- A ja czuję się jak najbardziej dobrze, wypraszam sobie - dodała, łapiąc ją za rękę, którą przed chwilą pstryknęła go w czoło.
Orihime;Naruto
Dziewczyna roześmiała się, a potem przewróciła oczami.
-Nieprawda - powiedziała rozbawiona a potem dźgnęła go lekko w pierś.
-I nie rób sobie ze mnie żartów - mruknęła i pstryknęła go w nos.
Naruto pokiwał lekko głową a potem delikatnie się odsunął.
-Bardzo się boję tego, że mogę kogoś z was skrzywdzić. I wkurza mnie, że nie mam nad tym kontroli - dodał przebierając oczy, które lekko zrobiły się mokre.
Hinata/Akihiro
Dziewczyna westchnęła i odważnie, jak na nią, złapała Naruto za rękę.
- Wiem, że mnie nie skrzywdzisz. Wiem, że teraz w to nie wierzysz, ale wiem, że nigdy byś tego nie zrobił. Nie jesteś demonem, którego masz w sobie, nigdy nim nie byłeś i nie będziesz - odparła, drugą rękę kładąc w miejscu, gdzie biło jego serce.
Hiro przewrócił oczami i odsunął głowę od dziewczyny.
- Przestań mnie pstrykać - prychnął, po czym posłał jej łobuzerski uśmiech.
- Jesteś urocza, gdy się denerwujesz - dodał, podnosząc się z łóżka.
Orihime;Naruto
Przewróciła oczami czując jak powoli się rumieni. Nie wiedziała tylko czy ze złości czy przez to, że chyba pierwszy raz usłyszała coś takiego od Akihiro.
-A ty jesteś... Ugh! Niemożliwy! - powiedziała, po czym chwyciła poduszkę i rzuciła nią w chłopaka. Jeszcze nigdy nie czuła się tak zakłopotana.
Naruto spojrzał na Hinatę uważnie, a potem delikatnie dotknął jej dłoni, która spoczywała na jego klatce piersiowej.
-Dziękuję... - odparł łagodnie i czule się uśmiechnął.
-I przepraszam, że cię obudziłem - mruknął. Potem zamilkł na dłuższą chwilę i zerknął na łóżko na którym siedzieli.
-Może... Położyłabyś się obok mnie? - zapytał nieśmiało i lekko przygryzł dolną wargę.
Hinata/Akihiro
Hinata pokręciła głową i lekko się uśmiechnęła.
- I tak nie spałam - przyznała. Potem zapadła dłuższa cisza, a gdy chłopak zaproponował spanie razem, wytrzeszczyła oczy i zaczerwieniła się. Wszystko co się wydarzyło tej nocy wydawało jej się tak nierealne, nigdy nie była tak blisko Naruto, nigdy nawet nie myślała, że będzie. Nie umiała mu jednak odmówić.
- W-w porządku - odparła w końcu.
Chłopak zaśmiał się i złapał poduszkę w ostatniej chwili przed swoją twarzą.
- No już, już, spokojnie - odparł rozbawiony. - Złość piękności szkodzi - puścił jej oczko, po czym odrzucił poduszkę na łóżko i ruszył do drzwi.
- Idę po jakąś wodę. Przynieść ci coś? - zapytał.
Orihime;Naruto
Westchnęła ciężko i pokręciła głową, ale już nie skomentowała tego jego żartu.
-Nie dziękuję - powiedziała, a kiedy Hiro wyszedł opadła na poduszki i odetchnęła głęboko. Czuła delikatne wypieki na policzkach i strasznie ją to denerwowało bo nie wiedziała co się z nią dzieje. Przemknęła oczy tylko na chwilę, jednak nie minęła chwila gdy po prostu zasnęła.
Chłopak ułożył się wygodnie po jednej stronie łóżka robiąc miejsce Hinacie i posłał jej delikatny uśmiech. Kiedy się obok niego położyła, przykrył ich oboje kołdrą i delikatnie ujął jej dłoń.
-Nie przeszkadza ci to? - zapytał wskazując na ich splecione dłonie.