Opis forum
Cho;Harry
Pokiwała głową po czym przeczytała wiersz i mimowolnie się uśmiechnęła.
-Jest piękny.-powiedziała spoglądając na niego.
-To o kimś?-spytała.
Chłopak zaśmiał się i pokręcił głową.
-Przed siebie. Przejdziemy się po ogrodzie.-mruknął wesoło.
Adam/Luna
Chłopak pokiwał głową.
- Tak, o... Pewnej uroczej dziewczynie. Ale ona... Raczej nic do mnie nie czuje... Myślę, że myśli jeszcze o swoim dawnym chłopaku - odparł po chwili cicho.
Dziewczyna zaśmiała się i pokiwała głową.
- No dobrze, niech będzie. Tylko mnie nie upuść, proszę - odparła rozbawiona.
Cho;Harry
Spojrzała na niego po czym zamknęła zeszyt i odłożyła go na bok.
-Skąd to wiesz? Pytałeś ją?-spytała zagryzając wargę. Chyba domyślała się o kogo chodzi.
Chłopak zaśmiał się i pokręcił głową.
-Nigdy bym cię nie puścił skarbie.-odparł rozbawiony głaszcząc jej uda.
-Może już wracajmy?-mruknął.
Adam/Luna
Chłopak westchnął i potarł kark.
- Emm... Nie, ale... Myślę, że dalej myśli o tamtym, bo... Widziałem, że go rysuje - odparła cicho, dotykając lekko jej policzka.
Dziewczyna zagryzła wargi i spojrzała na słońce. Jeszcze nie zaszło, czyli jeszcze nie powinni wracać...
- Jeszcze chwila, okej? Lubię oglądać zachody i wschody słońca - odezwała się po chwili, całując go lekko w policzek.
Cho;Harry
Spojrzała mu w oczy i zagryzła wargi.
-Wiesz że Cedric był dla mnie ważny.-powiedziała cicho spuszczając wzrok.
-Ale już go nie ma a ja... ja jestem i nie chcę żyć przeszłością.-dodała.
Harry pokiwał głową i uśmiechnął się.
-No dobrze.-odparł łagodnie a potem przysiadł na murku i posadził dziewczynę sobie na kolanach wcześniej zdejmując ją ze swoich pleców.
Adam/Luna
Chłopak zagryzł wargi, a potem pogłaskał ją po policzkach.
- Więc... Jeżeli tak to jest, to... Bardzo mi na tobie zależy Cho... Naprawdę - powiedział, a potem powoli się pochylił i pocałował jej słodkie wargi.
Dziewczyna uśmiechnęła się i objęła go za szyję.
- Jejku, nie jestem chyba zbyt ciężka, unosisz mnie bez żadnego problemu. Chyba, że to ty jesteś taki silny - zaśmiała się, głaszcząc jego kark.
Cho;Harry
Odwzajemniła pocałunek czując jak robi jej się ciepło. Pogłaskała go czule po policzku a gdy się od siebie oderwali odetchnęła i oparła swoje czoło o jego.
-Mi też na tobie zależy.-powiedziała cicho.
-I... I chyba cię kocham.-dodała ciszej.
Harry zaśmiał się i pokręcił głową.
-Jesteś leciutka.-mruknął wesoło i musnął jej szyję.
Adam/Luna
Chłopak uśmiechnął się szeroko i pogłaskał ją po policzkach.
- A ja kocham cię na pewno Cho. I to bardzo - odparł cicho, po czym ucałował ją lekko w czoło i mocno przytulił.
- I dawno nie byłem tak szczęśliwy - dodał.
Dziewczyna zaśmiała się, a potem leciutko zadrżała, gdy tylko jego usta dotknęły jej szyi.
- To chyba dobrze - odparła, zagryzając dolną wargę.
13 strona, a jeszcze nikt nie wylądował w łóżku. Niezły wynik xDDD
Cho;Harry
Pogłaskała go po karku i wtuliła się w niego.
-Cieszę się. Ja też jestem szczęśliwa.-powiedziała łagodnie po czym lekko przejechała palcami po jego barkach ramionach i torsie.
-I mam nadzieję że ciebie nigdy nie stracę.-dodała.
Harry pokiwał głową i zostawił jej malinkę.
-Tak bardzo dobrze.-odparł wesoło głaszcząc powoli jej biodra.
Adam/Luna
Spojrzał jej w oczy i pogłaskał ją po policzkach.
- Postaram się żebyś nigdy nie musiała mnie tracić. Bardzo cię kocham - odparł i czule musnął jej wargi, po czym spojrzał na zegarek.
- Niedługo zaczyna się impreza Harry'ego - dodał.
Dziewczyna zarumieniła się dosyć mocno i zagryzła wargi. Jejku... To było dosyć krępujące, chociaż niby nic takiego nie robił, ale Luna i tak czuła, że jej serce bije szybciej, bawiła się nerwowo krańcem spódniczki.
Cho;Harry
Odwzajemniła pocałunek po czym pokręciła głową.
-Musimy tam iść?-spytała cicho głaszcząc go po torsie.
-Wolałabym tu zostać.-dodała.
Chłopak oderwał się od jej skóry i spojrzał na nią.
-Wszystko dobrze? Robię coś źle?-spytał cicho głaszcząc ją po włosach.
Adam/Luna
Chłopak zagryzł wargi i pokręcił głową.
- Nie musimy jeżeli nie chcesz. Ja nie lubię imprez - odparł rozbawiony i pogłaskał ją po plecach.
- Ale co będziemy robić tutaj? - dodał, unosząc brew.
Blondynka pokręciła szybko głową i zagryzła wargę.
- Nie, nie, to bardzo przyjemne, tylko... To wszystko jest dla mnie takie nowe... Czuję się... Strasznie zawstydzona... - przyznała, uśmiechając się słabo.
Cho;Harry
Zagryzła wargę po czym usiadła mu na kolanach okrakiem.
-Co chcesz.-mruknęła łagodnie głaszcząc go po torsie. Potem pochyliła się i musnęła czule jego wargi.
Chłopak pokiwał głową i zagryzł wargi.
-Jeśli nieswojo się czujesz to... mogę przystopować.-mruknął łagodnie patrząc jej w oczy.
-Nie chcę cię sirzywdzić-dodał.
Adam/Luna
Chłopak zamrugał parę razy, a potem delikatnie odwzajemnił jej pocałunek, mocno obejmując ją w pasie. Po chwili pogłębił pocałunek bardziej, głaszcząc ją po plecach. Był bardzo szczęśliwy, że mógł ją mieć tak blisko, dotykać, całować...
Blondynka zagryzła wargi i pokręciła głową.
- Nie... To nie tak, że mnie skrzywdzisz, naprawdę. Po prostu... Musze do tego przywyknąć. Trochę się po prostu wstydzę. To chyba nic złego, prawda? - mruknęła, zagryzając wargi niewinnie.
Cho;Harry
Jęknęła cicho gdy pogłębił pocałunek po czym wsunęła bardzo powoli i nieśmiało język w jego usta. Zaczęła nim delikatnie pieścić jego pidniebienie głaszcząc jego skórę.
Pokiwał głową i uśmiechnął się.
-Pewnie że nie śliczna.-odparł łagodnie i ucałował jej czoło.
-Kocham cię księżniczko.-dodał wtulając twarz w jej włosy.